gezocht: lotgenoten, succesvol behandeld met pembrolizumab

marti
Berichten: 356
Lid geworden op: zo 06 mar 2011, 10:03

gezocht: lotgenoten, succesvol behandeld met pembrolizumab

Bericht door marti »

Gezocht voor Patiënt Input Forum:
Melanoompatiënten die een succesvolle behandeling met immuuntherapie pembrolizumab achter de rug hebben of die daar op dit moment met goede resultaten mee behandeld worden.
Ervaringen van mensen die getroffen zijn door melanoom zijn waardevol om te delen. Niet alleen om de bewustwording rondom melanoom te vergroten. Maar ook zodat andere patiënten lering kunnen trekken uit de mogelijke trajecten die ze zelf nog voor de boeg hebben. Het delen van deze patient journeys heeft ook nog een andere waarde: het geeft namelijk inzicht in waar behandelmogelijkheden en informatievoorzieningen voor toekomstige patiënten verbeterd zouden kunnen worden.

Om hieraan bij te dragen organiseert Stichting Melanoom i.s.m. een geneesmiddelenfabrikant (voor o.a. uitgezaaid huidmelanoom) een online groepsgesprek. De uitkomsten van dit gesprek zullen door Stichting Melanoom gebruikt worden om haar beleid te evalueren en te verbeteren.
Het gesprek zal op donderdag 26 november plaatsvinden van 19.00-20.30 uur. Hiervoor zoeken we acht kandidaten.
Heb jij een positieve ervaring met de immuuntherapie pembrolizumab en zou je aan dit groepsgesprek willen deelnemen? Stuur dan een PM met je telefoonnummer of een mail naar pr@stichtingmelanoom.nl
Opzet groepsgesprek:
Het groepsgesprek zal online via Microsoft Teams plaatsvinden en duurt ongeveer 1,5 uur.
Vanuit de fabrikant zullen er twee personen aanwezig zijn; de Patient Engagement Manager, die voornamelijk de vragen zal stellen, en een Medisch Adviseur. Vanuit Stichting Melanoom zal voorzitter Koen van Elst aanwezig zijn.
Plaats reactie