Melanoomdag 6 april 2019

Geplande evenementen tbv oogmelanoom
Plaats reactie
Marianne
Berichten: 6
Lid geworden op: wo 21 okt 2015, 10:47

Melanoomdag 6 april 2019

Bericht door Marianne »

Jammer, om hier niets van te lezen op het forum van de oogmelanoom.Zelfs als je via het hoofdmenu van de website naar oogmelanoom,geplande evenementen, gaat staat de agenda van verleden jaar er nog op.Ik begrijp dat het forum voor oogmelanoom meer op facebook doorgaat dan op deze site.
Iemand die via google naar meer informatie zoekt omtrent oogmelanoom loopt dus gewoon vast.Is het dan niet beter om met dit forum te stoppen en volledig over te gaan op facebook.Voor mij heeft het dan ook niet zo veel waarde meer op dit forum te blijven bezoeken.Blijf wel donateur van de stichting om een beetje op de hoogte te blijven.
Met vriendelijke groet,Marianne
marti
Berichten: 357
Lid geworden op: zo 06 mar 2011, 10:03

Re: Melanoomdag 6 april 2019

Bericht door marti »

Dag Marianne,

Dank je wel over het onder de aandacht brengen om het geplande evenement 2019 ook te plaatsen onder oogmelanoom. Waardevolle aanvulling, en jammer dat ik dit niet eerder heb gezien, maar het staat er nu. ER zijn veel kanalen en binnenkort hebben wij weer een vergadering hoe wij alle mogelijke kanalen het best kunnen " bemensen'.

Je hebt gelijk dat er meer aankondigingen op de FB pagina staan; en suggereert dit forum op te heffen. Dat is een gedachte die speelt, ook onder de beheerders/moderatoren., omdat wij natuurlijk willen zorgen voor maximale info - op welke manier dan ook. Het format forum (openbaar) en de besloten FB pagina zijn anders.

Toch: er zijn mensen die niet naar de FB pagina willen gaan; en mensen die wel naar het forum gaan; deze keuze moeten wij respecteren, daarnaast kunnen wij makkelijker het forum gebruiken om artikelen in een bestand te plaatsen.

Zou jijzelf willen meewerken om ook dit soort hiaten op te speuren ? Nogmaals dank je wel en hopelijk tot ziens op 6 april 2019.

Hartelijke groet
Marti, 1 van de moderatoren
marti
Berichten: 357
Lid geworden op: zo 06 mar 2011, 10:03

Re: Melanoomdag 6 april 2019

Bericht door marti »

Beste mee lezers van dit forum voor oogmelanomers,

Natuurlijk kunnen wij dit alleen vragen aan de huidige lezers: mag op dit forum of via pb

Wat mis je
Wat wil je zien
Wat is goed
Wat wil je toevoegen
Wil je meedoen

Hartelijke groet,
Marti 1 van de moderatoren van dit forum
Plaats reactie