Spelregels forum

Alles wat je moet weten over het forum. Dit forum is gestart op 1 juni 2011. Tot en met 2019 werd het forum zeer actief gebruikt voor het uitwisselen van informatie tussen lotgenoten. Sindsdien lijkt de uitwisseling van informatie te verschuiven naar de besloten groep op Facebook.
Plaats reactie
Jan
Beheerder
Berichten: 3
Lid geworden op: zo 19 dec 2010, 11:53

Spelregels forum

Bericht door Jan »

Dit forum is een platform om je ervaringen uit te wisselen over huidkanker (huidmelanoom, oogmelanoom of andere vormen van huidkanker).

We zijn op 1 juni 2011 gestart met dit forum. Tot en met 2019 werd het forum actief gebruikt voor uitwisseling van informatie tussen lotgenoten. Sindsdien lijkt de uitwisseling van informatie te verschuiven naar de besloten groep op facebook: Stichting Melanoom kennisgroep.

Je kunt berichten lezen. Om berichten te kunnen plaatsen en gebruik te maken van de andere functies, is het nodig te registreren. (Zie 'Registreren' rechtsboven.) Het is gebruikelijk op dit forum om een voornaam als gebruikersnaam te kiezen; als de voornaam al bezet is, kun je een letter of nummer hierachter plaatsen. Ook wordt gevraagd naar een wachtwoord en een geldig e-mailadres.

Omdat dit een open forum is, waar iedereen kan meelezen, is het wellicht handig - om privacy-redenen-, een pseudoniem naam te kiezen. Wij adviseren je in een bericht nooit een (email) adres te vermelden, geen telefoonnummer en/of andere persoonlijke gegevens.

Stichting Melanoom beantwoordt via dit forum geen inhoudelijke vragen over kanker.

Etiquette:

* Heb respect voor andere deelnemers aan het forum. Gebruik geen kwetsend of grof taalgebruik. Kwetsende-, grove- of commerciële reacties zullen verwijderd worden.
* Oproepen voor onderzoeken, werkstukken of oproepen in het algemeen worden ook verwijderd.
* Wees zeer terughoudend met het gebruik van grote-, vetgedrukte of hoofdletters om iets te benadrukken. Het komt namelijk schreeuwerig over. Let ook op het herhaald gebruik van leestekens zoals reeksen punten, uitroeptekens of vraagtekens.
* Het is niet gewenst om op meerdere plaatsen hetzelfde onderwerp te starten of bericht te plaatsen.
* Het is niet gewenst om verwijzingen naar andere, commerciële, sites op te nemen. Moderatoren zullen deze verwijzingen altijd verwijderen.

Tips:

* Start een nieuw onderwerp in een passende groep en geef het een titel die passend is voor het onderwerp. Dan weet iedereen waar het over gaat.
* Plaats berichten die een andere inhoud hebben dan de titel aangeeft, in een nieuw onderwerp.
* Breek regels in het bericht niet voortijdig af met "enter". Alleen als je een nieuwe alinea wilt beginnen is een "enter" nodig.
* Respecteer medegebruikers, ook als hun mening of visie niet de jouwe is.
* Ga spaarzaam om met quotes (Citeer). Als je wilt reageren op het gehele laatste bericht, dan is het ongewenst om dit hele bericht te citeren.
* Ga spaarzaam om met smileys.
* Begin een nieuwe zin met een hoofdletter en sluit af met een punt. Deel het bericht in in alinea's. Dat komt de leesbaarheid ten goede.
* Houd rekening met de "informatie waarde voor de overige lezers" als je een bericht plaatst. Gebruik het privé bericht systeem voor berichten die bedoeld zijn als "persoonlijke reactie".
* in de zoekfunctie kan je gebruik maken van een deel van de zoekterm, aangevuld met een * (mocht je iets niet kunnen vinden)Alle berichten worden gelezen door moderators. Zij waken over de leesbaarheid en "informatie waarde voor de overige lezers".

Voor hulp bij het gebruik van dit forum kan je altijd een privé bericht sturen naar een moderator.

Disclaimer:
Het forum is een open discussieplatform waaraan iedereen kan deelnemen.De Stichting Melanoom onderschrijft dus niet noodzakelijk alle meningen die in dit forum staan.
Patricia
Berichten: 151
Lid geworden op: ma 15 apr 2013, 20:34

Re: Spelregels forum

Bericht door Patricia »

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?
Rutger
Berichten: 14
Lid geworden op: do 08 aug 2019, 10:55

Re: Spelregels forum

Bericht door Rutger »

Beste Patricia,
Excuses voor mijn late reactie. Jouw vraag over het wachtwoord wijzigen was aan mijn aandacht ontsnapt.
Voor het wijzigen van je wachtwoord kun je het huidige wachtwoord resetten en daarna een nieuw wachtwoord aanmaken.
Klik op de site van http://www.melanoomforum.nl op 'Inloggen' (als je al ingelogd was, klik dan eerst op 'Uitloggen'). Klik vervolgens op 'Wachtwoord vergeten?' en dan op 'resetten'. Vraag daarna met je inlognaam en e-mailadres een nieuw wachtwoord aan, door opnieuw op 'Wachtwoord vergeten?' te klikken. Er word je dan een nieuw wachtwoord toegestuurd.
Rutger
Plaats reactie