Zwanger na diagnose melanoom?

voorstelhoekje uit 2014

Zwanger na diagnose melanoom?

Berichtdoor Kirsten » do 18 sep 2014, 20:58

Hallo, iemand kinderen gehad na diagnose melanoom?
Kirsten
 
Berichten: 2
Geregistreerd: wo 20 aug 2014, 19:56

Re: Zwanger na diagnose melanoom?

Berichtdoor Beertje » vr 19 sep 2014, 14:11

Hallo Kirsten,

Ik heb een melanoom van dezelfde dikte (0,4 breslow) gehad als jij. Dit was vorig jaar, was destijds 24. Ik wist ook zeker dat ik kinderen wilde, heb hier veel over gesproken met mijn arts. Zij heeft me verzekerd dat ik dit gewoon kan doen, ik moet alleen altijd alert blijven op veranderingen op en in mijn lichaam. Juist door de melanoom ben ik me meer gaan beseffen dat ik in het NU moet leven, nu gaat het goed en is er niks om bang voor te zijn. Daarom hebben mijn vriend en ik besloten om eerder aan kinderen te beginnen dan we altijd van plan zijn geweest. Ik ben net 6 weken zwanger van mijn eerste kindje en heb er vertrouwen in dat de melanoom niet meer terugkomt. Ik probeer nog veel bewuster van het leven te genieten. Hoewel de angst er altijd wel een beetje blijft.

Ik lees af en toe op het forum, maar heb nog nooit iets geplaatst. Jouw vraag heeft mij ook een tijd bezig gehouden, vandaar dat ik heb gereageerd. Misschien helpt mijn verhaal je bij het maken van een keuze.

Veel succes en probeer zoveel mogelijk te genieten!
Beertje
 
Berichten: 1
Geregistreerd: ma 29 jul 2013, 09:49

Re: Zwanger na diagnose melanoom?

Berichtdoor Kirsten » za 20 sep 2014, 13:49

Bedankt beertje voor je reactie!!!! Heb al een zoontje en wil er absoluut zijn voor hem. De verhalen op Amerikaanse fora zijn dan soms ook niet positief mbt zwangerschap na melanoom. Je hebt volledig gelijk hoor in het nu leven !! Je weet nooit wat er op je pad komt. Mensen aan onze leeftijd moeten daar normaal nog niet mee inzitten hè...
Wens je alleszins een prachtige zwangerschap toe, en een wolk van een baby :) moeder zijn is het schoonste dat er is. :)
Kirsten
 
Berichten: 2
Geregistreerd: wo 20 aug 2014, 19:56


Keer terug naar 2014

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast