Global Heroes hardloopwestrijd in VS op zoek naar deelnemers

Het archief bevat verouderde onderwerpen

Global Heroes hardloopwestrijd in VS op zoek naar deelnemers

Berichtdoor Stichting Melanoom » di 03 mei 2016, 21:26

Stichting Melanoom wil graag aandacht vragen voor het volgende:

Hardlopers wiens leven is verbeterd dankzij de medische technologie (ongeacht het merk) kunnen zich inschrijven voor deelname aan het Global Heroes-team 2016. Inschrijven betekent niet automatisch dat je wordt uitgenodigd. De organisatie (zie verderop) kiest de deelnemers, dus het kan gebeuren dat je niet wordt ingeloot. Dit team zal meedoen aan een van de twee hardloopwedstrijden, de Twin Cities Marathon of de Twin Cities 10 Mile, die in oktober 2016 plaatsvinden in de Amerikaanse stad Minneapolis.

Het Global Heroes-team is een initiatief van een Amerikaanse fabrikant van medische apparatuur en bestaat uit hardlopers van over de hele wereld, die gemeen hebben dat hun levenskwaliteit sterk is verbeterd dankzij medisch technologie. Deze deelnemers vertegenwoordigen niet alleen hun land en medische aandoening, maar ook de terugkeer naar een actief en sportief leven.

Het is de elfde keer dat het Global Heroes-team in actie komt. De afgelopen jaren hebben al 234 hardlopers, uit 34 verschillende landen, met een groot aantal verschillende aandoeningen deelgenomen.

Navraag door Stichting Melanoom bij de organisatie levert op dat de sommige Melanoom patiënten zich kunnen inschrijven. “Melanoom patiënten die worden en/of zijn behandeld met een LPG-apparaat, kunnen in aanmerking komen voor de race”. Een LPG-apparaat wordt gebruikt bij oedeemtherapie (na een lymfklierdissectie en/of Sentinel Node procedure / Poortwachtklieroperatie) en lift, rolt en masseert de huid en onderhuid.

Inschrijven (in het Engels) kan nog tot vrijdag 6 mei 2016 a.s. dus kom snel in actie als je kans wilt maken op deelname! Denk je in aanmerking te komen, bezoek dan deze website om je aan te melden om kans te maken op deelname.

Stichting Melanoom
Stichting Melanoom
 
Berichten: 25
Geregistreerd: di 24 feb 2015, 15:01

Keer terug naar Archief

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron