opbrengst team St melanoom - Mount Ventoux 2017

Alles wat je moet weten over dit forum. Tevens informatie en nieuwsberichten.

opbrengst team St melanoom - Mount Ventoux 2017

Berichtdoor marti » ma 20 nov 2017, 20:59

Overgenomen bericht van Stichting Melanoom:
Gisteravond mochten we de cheque in ontvangst nemen van Stichting Mont Ventoux bij het afsluitingsevent van het jaarlijkse ‘Groot verzet tegen kanker’.
Zoals jullie misschien nog kunnen herinneren, hadden we dit jaar voor het eerst met een eigen team meegedaan aan de beklimming van de Mont Ventoux. Nogmaals dank voor de geweldige organisatie Stichting Mont Ventoux.
Net als alle andere jaren ging het grootste bedrag van de inzameling naar KWF. Interessante bijkomstigheid hierbij was dat Jan Willem Förch (KWF) uit de doeken deed dat een deel van deze ruim drieënhalve ton die 'Groot verzet tegen kanker' beschikbaar stelt, wordt besteed aan internationaal onderzoek ter bestrijding van melanoom:
'Dit enorme bedrag gaat naar twee internationale onderzoeken met een vergelijkbaar doel. Beide onderzoeken streven naar betere behandelmethoden van tumoren die bestaan uit verschillende typen cellen. Deze zijn met bestaande medicijnen heel lastig te behandelen. Het ene onderzoek richt zich op behandelmethoden voor kinderen, terwijl het andere zich richt op de bestrijding van melanomen.’
Volgend jaar willen we een nog groter team vormen, doe jij met team Stichting Melanoom mee?!
Zie voor foto's FB pagina Stichting melanoom
marti
 
Berichten: 241
Geregistreerd: zo 06 maart 2011, 10:03

Keer terug naar Mededelingen over het forum; nieuwsberichten en informatie.

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten